Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ SKODA CITIGO 69J8


Εντοπίστηκε πρόσφατα ότι σε κάποια οχήματα Skoda Citigo υπάρχει σφάλμα στην παραμετροποίηση της μονάδας ελέγχου των αερόσακων. Στα συγκεκριμένα οχήματα είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία των πλευρικών αισθητήρων των
αερόσακων. Συνεπώς υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρισθεί ενδεχόμενο σφάλμα στη λειτουργία των πλευρικών αερόσακων και να μην ανάψει η σχετική ένδειξη στο ταμπλό. Σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει περίπτωση οι πλευρικοί αερόσακοι και οι προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας να μην ενεργοποιηθούν ή να ενεργοποιηθούν με καθυστέρηση. Ανάλογα με την περίπτωση αυτό το γεγονός μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο. Για λόγους ασφαλείας το αυτοκίνητα είναι απαραίτητο να ελεγχθούν για την ύπαρξη της παραπάνω δυσλειτουργίας. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ SKODA CITIGO ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ Η ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.
 1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 16/05/2013 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate