Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑ OCTAVIA RS TFSI 24K5 ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ (ECU) WORLDWIDE ALL COUNTRIES

Στα Octavia II RS με 2.0l/147 kW κινητήρες TFSI, του 2006-2007 ένα ελάττωμα μονάδα ελέγχου (εγκέφαλο) μπορεί φαινομενικά να δημιουργείται / υπολογίζεται και να εμφανίζεται ως συνέπεια εσφαλμένου
υπολογισμού του αλγόριθμου της ECU (εγκέφαλος). Το ελάττωμα υποδεικνύεται από την προειδοποιητική λυχνία του κινητήρα( Check label), αν και δεν υπάρχει ελάττωμα στην ECU που να εμπλέκεται. Γι αυτό πρέπει να γίνει αναβάθμιση του λογισμικού του εγκεφάλου (ECU) Για να δείτε αν το αυτοκίνητο σας είναι σε αυτήν την καμπάνια πρέπει να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο SKODA να γίνει on line σύνδεση με το εργοστάσιο, και αν το όχημα είναι στην καμπάνια να αλλαχτούν τα επί μέρους ανταλλακτικά. Στο τέλος της εργασίας στον χώρο των αποσκευών δίπλα από την ρεζέρβα μπαίνει το κατάλληλο αυτοκόλλητο και η υπογραφή του συνεργείου που βεβαιώνει ότι η εργασία εκτελέστηκε.
1η δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 15/04/2013 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate