Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ TDI ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΙΧΥΕΙ ΓΙΑ OCTAVIA, FABIA,ROOMSTER,YETI SUPERB (1WA)

worldwide all countries

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ
Μία νέα οδηγία που αφορά ΟΛΑ τα μοντέλα SKODA με κινητήρα TDI τεχνολογίας Common Rail, έχει εκδοθεί εδώ και καιρό. Ισχύει για όλα τα μοντέλα από το 2009 μέχρι και σήμερα. Ισχύει για όλους τους κωδικούς κινητήρων TDI και ανεξαρτήτως  κυβικών. Η οδηγία
(Technical product information) είναι Παγκόσμια ( Worldwide all countries ) 
Το όχημα ξαφνικά δεν πέρνει εμπρός λόγο απώλειας ισχύος. Η βλάβη που βγαίνει στο διαγνωστικό έιναι χαμηλή  ή υψηλή πίεση της τρόμπας. Η μνήμη του εγκεφάλου κρατάει 2 σφάλματα "fuel pressure in the COMMON RAIL system" 
Αυτό συμβαίνει άν λάθος καύσιμο που χρησιμοποιείται (π.χ. βενζίνη αντί του ντίζελ, καύσιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και σωματίδια ρύπων), η αντλία υψηλής πίεσης μπορεί να υποστεί φθορά και τα γρέζια που δημιουργούνται παιρνoύν σε ολόκληρο το σύστημα καυσίμου.Οξειδώνεται το αξονάκι της τρόμπας και δημιουργούνται γρέζια και σκουριές.
Σε περίπτωση που σας παρουσιαστεί ένα τέτοιο πρόβλημα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία έχουν τον τρόπο επισκευής σύμφωνα με την οδηγία που έχει σταλεί. Το γεγονός ότι βγαίνει πρόβλημα στην τρόμπα, δεν σημαίνει πως χρειάζεται αλλαγή η τρόμπα. Τεχνικές πληροφορίες, τεχνικές αναλύσεις, τρόπο επισκευής, κωδικούς σφαλμάτων, θέση εργασίας, και τον τρόπο που ακολουθείται για κάθε μοντέλο δεν θεωρούμε πως πρέπει να το γράψουμε διότι αφορά τους τεχνικούς, και είναι τεχνική ορολογία. Αν σας παρουσιαστεί μία τέτοια βλάβη στο όχημα σας, συνιστούμε την μεταφορά του σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. 

 ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ: 
Octavia II 1Z 2009 και μετά
ΥΕΤΙ 5L  2009 και μετά
SUPERB II 3T 2009 και μετά
ROOMSTER 5J 2009 και μετά
FABIA II 54 2009 και μετά
1η δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 19/12/2012 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club πελοποννήσου.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate