Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ SUPERB ΚΑΙ YETI (66F1)
WORLDWIDE ALL COUNTRIES


Μια νέα καμπάνια έχει βγει από τον Μάρτιο του 2012 για τα Skoda Superb & Skoda Yeti παραγωγής από το 2009 έως το 2012 και
αφορά την αλλαγή του εμπρός και του πίσω σήματος
Σε ορισμένες περιπτώσεις, η στρώση βαφής στην επιφάνεια του σήματος του Škoda Superb και Yeti δύναται ξεκολλήσει η να σπάσει λόγο των δυσμενών εξωτερικών συνθηκών.
Οπότε γίνετε αντικατάσταση των 2 σημάτων στα εν λόγω οχήματα.
Δεν χρειάζεται ειδοποίηση των πελατών μιας και τα οχήματα ελέγχονται και επισκευάζονται κατά την επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Για να δείτε αν το αυτοκίνητο σας είναι σε αυτήν την καμπάνια πρέπει να επισκεφθείτε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο SKODA να γίνει on line σύνδεση με το εργοστάσιο, και αν το όχημα είναι στην καμπάνια να αλλαχτούν τα επί μέρους ανταλλακτικά. Στο τέλος της εργασίας στον χώρο των αποσκευών δίπλα από την ρεζέρβα μπαίνει το κατάλληλο αυτοκόλλητο και η υπογραφή του συνεργείου που βεβαιώνει ότι η εργασία εκτελέστηκε.
1η δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 21/03/2013 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate