Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΛΗΣΗ KAROQ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ


Η ανάκληση (safety recall) με κωδικό 45Η5 αφορά τα  Karoq 1.0 TSI με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων που κατασκευάστηκαν μεταξύ Ιουλίου 2017 και Αυγούστου 2018 λόγω προβλήματος με το ηλεκτρικό χειρόφρενο (EPB). Η ανάκληση περιλαμβάνει μια ενημέρωση λογισμικού (διάρκειας μισής ώρας) της μονάδας ελέγχου φρένων, η οποία θα πρέπει να εμποδίζει την απροσδόκητη απελευθέρωση
της EPB, του ηλεκτρικού χειροφρένου δηλαδή,  λόγω λανθασμένης αξιολόγησης ενός σήματος από τον αισθητήρα του κιβωτίου ταχυτήτων και το όχημα να κυλήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιο ατύχημα. Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε αν έχουν εισαχθεί τα οχήματα που επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση. Οι μέχρι στιγμής αναφορές έχουν παρουσιαστεί στην Γερμανία. Όπως και να έχει αν σε περίπτωση που το όχημα σας επηρεάζεται από την συγκεκριμένη ανάκληση θα ειδοποιηθείτε από την αντιπροσωπεία, να επισκεφθείτε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, και η όλη εργασία είναι δωρεάν.

1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) 22/03/2019 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate