Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΛΗΣΗ FABIA II & ROOMSTER DIESEL


Σε ανάκληση  Fabia II και Roomster για αντικατάσταση του φίλτρου πετρελαίου προχώρησε η εταιρεία ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων SKODA στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή η ανάκληση αφορά 2013 οχήματα, μοντέλα ετών 2011- 2014, στα οποία σε περίπτωση ρωγμής στο φίλτρο πετρελαίου υπάρχει ενδεχόμενο διαρροής.
Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, λόγω των δονήσεων που προκαλούνται από πίεση στα σωληνάκια του καυσίμου και των δονήσεων του κινητήρα, οι δονήσεις αυτές μπορούν να μεταδοθούν στο κάλυμμα του φίλτρου καυσίμου. Αυτό μπορεί να ραγίσει το κάλυμμα του φίλτρου στην περιοχή του λαιμού και να οδηγήσει σε μια μυρωδιά καυσίμου στο εσωτερικό του οχήματος αλλά και σε διαρροή καυσίμου DIESEL
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τη συγκεκριμένη ανάκληση.
Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, με την οποία καλούνται να επισκεφθούν άμεσα κάποιο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Skoda προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του φίλτρου καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ.
1η  δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 30/10/2014 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club Πελοποννήσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate