Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ 1.8 TSI & 2.0 TFSI ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ(15D7)


Από τον Ιούνιο του 2011 έχει βγει καμπάνια  (με αριθμό 15D7)  Για κάποια αυτοκίνητα με κινητήρες  1.8 ltr  και  2.0 ltr. TFSI , κατασκευασμένα...
σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πιθανό η ανεπίστροφη βαλβίδα του ρυθμιστή του εκκεντροφόρου να σπάσει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κομμάτια (ρινίσματα) να εισέρθουν στο σύστημα λίπανσης. Ωπότε αλλάζεται η βαλβίδα ρύθμισης γωνίας του εκκεντροφόρου. Αυτό δεν ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα αλλά για ορισμένα. Πρέπει να συνδεθεί on line για να δείτε αν το αυτοκίνητο σας είναι σε αυτήν την καμπάνια και αν είναι αφού γίνουν οι εργασίες να κοληθεί στο πορτ παγκαζ αυτοκόλητο με τον αριθμό της καμπάνιας. Στην επόμενη επίσκεψη σας στο συνεργείο ρωτήστε τους τεχνικούς για περισσότερες λεπτομέρειες. ΠΡΟΣΟΧΗ οι καμπάνιες και η on line σύνδεση γίνονται μόνο από τα εξουσιοδωτημένα συνεργεία της SKODA, και τονίζουμε ότι ΔΕΝ ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα, και δεν ειδοποιήτε ο κάτοχος τηλεφωνικά ή με επιστολή γιατί είναι καμπάνια. Για περισσοτερες τεχνικές λεπτομερειες στο FORUM μας.
1η δημοσίευση skoda club Πελοποννήσου 29/11/2012 Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς την άδεια του skoda club πελοποννήσου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Like us on facebook

INSTAGRAM

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

MOTORSPORT NEWS

TWITTER

facebook group

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.

ΔΗΜΟΦΙΛHΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate